Kanit

2016-785
Kuvan poikaset ovat Iris- rouvan ensimmäiset jälkeläiset.

 

Niemenmäen kanit ovat erirotuisia lihakaneja ja angorakaneja. Vaikka lihakanit ovat tuotantokaneja, pidämme heidät lemmikin asemassa, emme tehotuotannossa. Angorakaneista saamme kaunista harmaata, ruskeaa ja valkoista pehmeää villaa lankojen materiaaliksi.

Kuulumme Kaniininkasvattajat ry:een. Kani- ja jyrsijäliitto on myöntänyt meille kasvattajanimen “Niemenmäen”. Kasvatamme puhdasrotuisina angorakaneja, suurihopeita, wienereitä ja tulevaisuudessa myös sinisiä vienereitä.

Myynnissä on 1.11.2017 elokuulla 2017 syntyneitä hyväsukuisia angorakanin poikasia (valkea, kaksi sinistä sekä neljä vaalea-siniruskeaa) sekä joitakin eri-ikäisiä suurihopean, wienerin ja kalifornialaisen risteytyspoikasia eri poikueista ja eri väreissä (harmaa, ruskea ja musta/ harmaa). Risteytyskanien hinta on 45 €/ kpl (sis. alv 8,70 €) ja angorakanien 75 € (sis. alv 14,52 €). Maksu käteisellä tai laskulla. Kysy lisätietoja kiinnostuksesi mukaan anja@niemenmaki.fi. Kanien mukana saat tiedossamme olevat sukutiedot sekä pienen pussin kaura-rehuseosta. Kaura-rehuseosta voit ostaa meiltä jatkossa, jos haluat.