Elokuun kuulumisia

Kiitos jakamisesta!

Syyskuu pääsi näin pitkälle, ennen kuin havahduin siihen, että elokuun päivitys on tekemättä. Noloa, mutta minkäs teet kun on sama pää kesät, talvet. :)

Suurimpia tapahtumia elokuulla on mielestäni se, että meille on syntynyt 7 kpl angorakanin poikasia. Beatricella ja Eerolla on yksi valkea ja kaksi sinistä poikasta. Zenillä ja Esalla on neljä rusehtavan sinistä poikasta. Myös muille kaneille on tullut perheenlisäystä, mutta on myös ollut poistumaa sekä elävänä että meillä omassa ruokapöydässä… :)

Myös kanoille on tullut elokuulla perheenlisäystä. Siirillä on kolme poikasta: Saija, Petri ja Petteri. Klaara yllätti minut jokin viikko sitten esittelemällä 10 tipua, jotka hän oli hautonut “salaa” lantalassa. :)

Lampailla menee kuten aiemminkin, syövät ja lepäilevät. Pässit vähän karkailevatkin, mutta pysyvät tiukasti pihapiirissä. Jouni niittää herrasväelle joka päivä heinää korkealaitaisen peräkärryllisen, jottei nälkä pääse yllättämään…

Kissaherrat Alfred ja Jore toimivat edelleen apulaisina milloin missäkin hommassa. “Apu” tosin on kyseenalainen, mutta kyllä se on mukava, kun he haluavat osallistua niin ahkerasti talon töihin.

Elokuun kuulumisia
Siirry sivun alkuun
shares