Helmikuun kuulumisia

Kiitos jakamisesta!

Helmikuukin meni vaihtelevissa säissä. Vuorotellen satoi vettä tai lunta. Mikä parasta, aurinkokin paistoi ajoittain :) Niemenmäen karva- ja höyhenseurakunta voi hyvin ja odottelee kesää.

Kissaherrat Alfred ja Jore viettävät aikaa hyvällä ilmalla ulkona paljonkin. Huonolla ilmalla ollaan sisällä, mutta ovelle pitää mennä välillä viidenkin minuutin välein katsomaan, olisiko ilma jo parempi.

Jos ilmat suinkin vielä hieman lämpenevät, kanoille aukaistaan päiväajaksi ikkuna ulkohuoneisiin. Kanalassa on rauhallista, mitä nyt isoherra Cisse H välillä komentelee itseään nuorempia ja pienempiä Rickyä ja Martinia. Pikkukukot ovat innokkaita kädestä syöjiä ja Kerttu on liittynyt kerjäläisjoukkoon :) Niin, ja vielä, salmonellatestit ovat taas tehty puhtain paperein.

Angorahuoneessa on kolme uutta asukasta. Meri ja Piki Picatchu saivat kaksi sinistä ja yhden valkean poikasen. Poikasia syntyi viisi, mutta ikävä kyllä kaksi heistä ei selviytynyt jatkamaan eloaan. Maaliskuulla on toiveissa saada suvun jatkoa myös sekä wiener- että suurihopeakaneille. Loppukuusta meille saapui paluumuuttaja, musta rouva Pupu tyttärensä Pimun kanssa. :)

Karitsoista ei ole edelleenkään tietoa. Päkä on ilmeisesti ollut vain “ystävämielessä” uuhien parissa. Maailma ei siihen kaadu, vaikka karitsoja ei tulisikaan, mutta olisihan ne pikkuset kikkarapäät olleet mukavia.

Eka Green Care- kurssi on suoritettu, toinen alkaa maaliskuun puolivälissä. Maatila- ja eläinavusteisen hyvinvointitoiminnan suunnittelu hieman takkuaa. Suuria investointeja ei voi tehdä, koska ei ole takuuta toiminnan onnistumisesta. Juuri ne asiat, mitä haluaisin tehdä, vaatisivat melko suuria sijoituksia. Mietintämyssy siis hautoo päätä edelleen.

Mukavaa kevään odotusta kaikille seuraajillemme!

Helmikuun kuulumisia
Siirry sivun alkuun
shares