Huhtikuun kuulumisia

Kiitos jakamisesta!

Huhtikuu se mennä hujahti. Kesää jo kovasti odottelemme. Karva- ja höyhenseurakunta sai lisää jäseniä ja yksi poistui keskuudestamme. Ilmat ovat olleet meille suotuisat tänä keväänä. Lämmitystä on kaivannut ainoastaan angorahuone ja kanila. Nyt ei siis muuta kuin kesää kohti iloisin mielin.

Alfred ja Jore Kissalalla on alkanut kevät. Se näkyy kaikessa heidän tominnassaan. Päivät menevät pieniä poikkeuksia lukuunottamatta pääosin ulkona. Illalla tullaan myöhemmin kotiin ja aamulla lähdetään aiemmin töihin. Kaikeksi onneksi reviiriä on tässä kotipihalla siten, ettei tartte lähteä maailmalle. Vaikka herrat ovat leikatut, kyllä se kevään tulo tuo muutosta heidän käytökseensä.

Kanimaailmaan on syntynyt uusia jäseniä sekä suurihopeisiin, että wienereihin. Myös jokunen risteytyspoikanen on syntynyt. Pikku palleroiset viettävät aikaa vielä emojensa kanssa. Ekat luovutusikäiset lähtenevät uusiin koteihin kesäkuun alussa.

Kanala saa myös uusia asukkaita. Meillä kasvaa kahdeksan pikkualhoa. He ovat eri sukua kuin meillä jo asustavat, joten saamme tulevaisuudessa uutta verta parveen. Pikkutipuset asuivat elämänsä ensimmäiset kaksi viikkoa kylppärissä. Pahvilaatikkoa vaihdettiin kerran suurempaan. Tilaa alkoi kuitenkin nopeasti olla liian vähän. Siivous- ja ruokinta-askareet hankaloituivat, joten pikku mussukat pääsivät uuteen kotiin aluksi kanien ja lampaiden kanssa.

Lampaille kuuluu luullakseni ihan hyvää. Elämä heillä sujuu ruokailun ja makoilun merkeissä. Rapsutukset tekevät hyvää ja suukkoja on kiva vaihtaa.

Korona- ystävämme vuoksi hyvinvointipalveluja ei Niemenmäellä ala todennäköisesti tänä kesänä. Jo niiden alkubyrokratia vie oman aikansa, eikä asiakkaista ole tietoakaan tällä hetkellä. Toinen Green Care- kurssini alkaa olla kohta lopuillaan. Kurssit ovat antaneet uutta näkökulmaa luonnon hyvinvointivaikutusten valjastamisessa oman ammatillisen osaamiseni tueksi. Eletään siis toivossa, että maailma muuttuisi taas normaalimmaksi, mitä se sitten onkaan.

Aurinkoista kevättä kaikille! :)

Huhtikuun kuulumisia
Siirry sivun alkuun
shares