Tammikuun kuulumisia

Kiitos jakamisesta!

Mukavaa alkanutta vuotta 2021 toivottelemme kaikille! Vuosi alkoi melko viileillä ilmoilla, pakkasta oli enimmillään muistaakseni -24,8 astetta, sisällä kotona oli juuri sama lämpö plussaa…. Myös lunta on tullut kiitettävästi, lumitöiltä ei ole välttynyt, vaikkakin suurimmat lumet hoituvat traktorilla. Lumen linkouksesta saa suuret kiitokset appeni. Olemme isännän kanssa olleet tänä talvena kumpikin hieman “peukalo keskellä kämmentä”-vaivaisia. Kaikeksi onneksi isännän veli poikansa kanssa ovat auttaneet raskaimmissa töissä. Nyt siis uusi alkanut vuosi, joka on varmastikin kulunutta parempi!

Kissaherroilla on ollut ankeaa pakkasten aikaan. Sisävessa oli kovin käytössä. :) Eikä lumisadekaan ole ollut Alfredin ja Joren mieleen. Sisällä on onneksi löytynyt pikkusta puuhaa ja onhan sitä voinut levätä kunnolla kevään suuria hiirenmetsästyshommia silmälläpitäen.

Kaneilla on ollut ihmettelemistä, samoin kanoilla, kun pikkunen pässipoika Code on käynyt kanssani hommissa. Pikkunassikka on vain hieman hankala työkaveri, kun tykkää tulla koko ajan ihan jaloissa. Karitsoja on tullut jokunen. Erityisesti pitää mainita Ursulan Minttu ja Calle. Ihan sydäntä särkee, kuinka hyvin Ursula hoitaa pikkuset. Jos nassikat eivät ymmärrä herätä syömään, äiskä herättää heidät. Toista on pikkusen Code-pässin, äiti ei välitä hänestä lainkaan. Olemme nyt sitten vähän aikaa isännän kanssa hänen vanhempansa. :)

Vuosi on alkanut Niemenmäellä ihan mukavasti. Eläinmäärä on minimissään ja uskoakseni siitä ovat asukkaamme iloisia. Pieni määrä kavereita saa enemmän herkkuja ja huomiota. Alkaneen vuoden aikana mietimme, miten jatkamme toimintaamme.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille toivottelee Niemenmäen konkkaronkka!

Tammikuun kuulumisia
Siirry sivun alkuun
shares